OTKAZIVANJE NARUDŽBEPovlacenje kupnje

Vi imate pravo otkazati taj ugovor u roku od cetrnaest dana, bez davanja bilo kojeg razloga. Povlacenje ugovora je razdoblje od cetrnaest dana od dana kada ste uzeli i posjedovate robu, ili Vas predstavnik ili treca osoba koja nije nositelj.
Da biste ostvarili svoje pravo otkaza morate nas obavijestiti putem jasnom izjavom (npr. poslana poštom, faksom ili e-mailom) o odluci da se povlacite iz ovog ugovora. Možete koristiti priloženi model povlacenja u formi koja nije obavezna, medutim preporucena.
Da bi promatrali razdoblje povlacenja dovoljno je da pošaljete poruku o pravu povlacenja prije roka za povlacenje.

Opoziv treba poslati na adresu:

Kingworx GmbH
Društvo za trgovinu i korištenje prava i robe
Industriestr. 2
D-66280 Sulzbach
Njemacka
Fax: +49 (0) 681 - 948 948 97
Telefon: +49 (0) 681 - 965 900 22
E-mail: info@tepih-centar.com

Posljedice opoziva

Ako se povucete iz tog ugovora, mi cemo vam vratiti sve novcane uplate koje smo dobili od vas, ukljucujuci i troškove dostave (s izuzetkom dodatne troškove koji proizlaze iz cinjenice da ste odabrali drugu vrstu isporuke, osim dodatne skupe vrste vise nego standardne isporuke), iznos mora biti vracen odmah, najkasnije u roku od cetrnaest dana od datuma na koji je obavijest primio preko svog otkaza ovog ugovora s nama. Za isplatu, koristimo isti nacin placanja koji ste koristili zaprimarnu transakciju, osim ako izrijekom nije drugacije dogovoreno; u svakom slucaju, nece biti vam naplacena naknada za navedene isplate.

Mi cemo prikupljati robu u tom vremenu kad ste spomenuli, na adresi dostave. Imati cete dodatne troškove povratka ako isporucena roba koju ste naredili i koja odgovara cijeni ne prelazi iznos od 100 eura ili ako su na višoj cijeni stvar u trenutku opoziva, povratak ili su dali ugovorno dogovoreno djelomicnu isplatu. Inace ako je roba u iznosu vise od 100 EUR povratak je besplatan za vas. Vi samo trebate platiti u slucaju smanjenja vrijednosti robe, ako je pogoršana vrijednost zbog upotrebe proizvoda i nije potrebno da se utvrdi priroda, obilježja i funkcioniranje robe koju ste dobili i koju ste koristili.

ne odnosi si se na ove ugovore
- Isporuke dobara koja su proizvedena u skladu sa specifikacijama kupca ili

- Jesu li jasno prilagoden osobnim potrebama ili
- Koji nisu prikladni zbog svog stanja za povrat ili
- koje ce se pokvariti brzo ili
- Cije isteka datuma je prošao,
- Opskrba audio ili video zapisa ili softvera ako dostavljeni nositelji podataka su otpecacena od strane potrošaca ili
- Opskrba novina, casopisa i magazina, osim ako potrošac je dao svoj ugovor telefonski
Ovi ugovori nemogu biti otkazani u nijednom slucaju

Kraj uvjeta

 


Možete koristiti sljedeci model obrazca za povlacenje tz. za opoziv,
ali to nije obavezno. Takoder je dozvoljeno se neslužbeno koristiti svojim vlastitim jedinstvenim tekstom s jasno vidljivom porukom da cete odustati od kupnje. Molimo Ako je moguce, navedite broj fakture ili broj naloga.
Ako želite koristiti obrazac povlacenja molimo kopirajte tekst u e-mailu i posaljite na info@tepih-centar.com ili pismo i ispunite tražene informacije iz obrazca.


Zakonodavac je u Dodatku 2. clanka 246a § 1. stavka 2., recenica 1 broj 1 i § 2. stavka 2. tocka 2. nacrta zakona, slijedeci model povlacenje obrazac dostupan:

Obrazac za povlacenje ugovora

(Ako želite raskinuti ugovor, molimo vas da ispunite ovaj obrazac i posaljete ga natrag).

 

• Kingworx GmbH Društvo za trgovinu i korištenje prava i robe, Industriestr. 2, 66280 Sulzbach, info@tepih-centar.com, +49 (0) 681 - 965 900 22, +49 (0) 681 - 948 948 97:

• Ovime otkazujem moj ugovor za kupnju sljedecih proizvoda (*) koji sam sklopio (*) / i otkazujem pružanje sljedecih usluga (*)

• Imenovan na (*) / dobio na adresu(*)

• / ime potrošaca

• adresa osobe koja je kupila / adresa potrošaca

• / potrošacki Potpis (original na papiru)

• Datum

(*) Nepotrebno izbrisite.


Sjedeća